Vlaamse overheid

It was founded in 1981 and is headquartered in Brussels Belgium. Via een eenvoudige muisklik op een van de onderstaande links ga je - mits je de juiste rechten hebt - direct naar de achterliggende toepassing of infopagina.


Wie Is Wie In De Nieuwe Vlaamse Regering Van Vertrouwde Gezichten Tot Nieuwe Lichting Regering Financien Economie

Wilt u voor de eerste keer aanmelden op Mijn Burgerprofiel.

. Participatie kan plaatsvinden op verschillende niveaus die worden onderverdeeld op een participatieladder met 5 treden. Omgevingsloket Vlaanderen - Omgevingsloket. Aanmelden via itsme.

Die vergunning is vereist voor. Om u aan te melden met uw eID hebt u volgende zaken nodig. Op Mijn Burgerprofiel vindt u een overzicht van uw persoonlijke gegevens terug per thema.

U ontvangt een kopie van uw bericht. Vraag je vaccin nu aan via Vlimpers. Je krijgt dienstvrijstelling voor vaccinatie.

De Vlaamse overheid is verantwoordelijk voor het voorbereiden formuleren en uitvoeren van het beleid van het Vlaams Gewest en van de Vlaamse Gemeenschap. Stel uw vraag via mail of chat of bel gratis 1700 tussen 9u en 19u. Nieuwsbericht 28 juni 2022.

Aanmelden met eID en aangesloten kaartlezer. Aanmelden met een federaal token. Op deze webpagina vind je een overzicht met links naar alle maatregelen en richtlijnen die binnen de Vlaamse overheid gelden naar aanleiding van het coronavirus COVID-19.

Bekijk de gegevens die de overheid van u kent. Aanmelden bij de overheid. Welkom bij Facilipunt hét centrale punt waar je 247 terecht kan om contact te leggen met Het Facilitair Bedrijf.

Het Vlaams Parlement en de Vlaamse Regering zijn de belangrijkste organen. Aanmelden met beveiligingscode via sms. De uitnodiging voor uw COVID-19 vaccinatie en uw COVID.

Aanmelden met een federaal token. Kom meer te weten over werken bij de Vlaamse overheid en bekijk onze openstaande vacatures hieronder. De Vlaamse overheid hecht veel belang aan de bescherming van uw persoonlijke levenssfeer.

Titel bevoegde instantie locatie. De Vlaamse overheid is niet alleen in Brussel vertegenwoordigd maar heeft kantoren over heel Vlaanderen. Zowel voor personeel als specialisten van de Vlaamse overheid.

Officiële account van de Vlaamse overheid - Persoonlijke vraag. Dit is een code van 4 cijfers. Het crisismanagementteam roept alle personeelsleden van de Vlaamse overheid op om zich te laten vaccineren.

Werken bij de Vlaamse overheid. Het Vlaams parlement bestaat uit 124 parlementsleden. Je kunt als personeelslid van de ministeries van de Vlaamse overheid ook na 31 maart 2022 een Flex Abonnment aanvragen en gebruiken.

De Vlaamse Gemeenschap oefent haar bevoegdheden uit in de Vlaamse provincies en in Brussel. Je krijgt de dienstvrijstelling ook als je een minderjarig kind of een gehandicapt persoon begeleidt bij een vaccinatie tegen het coronavirus. Elke trede komt overeen met één of meerdere vormen van participatie en.

Wie voor de Vlaamse overheid werkt krijgt een salaris op basis van vastgelegde salarisschalen. Mijn Digitale Sleutels. Daarnaast heeft de Vlaamse overheid ook vestigingen in het buitenland voor diplomatieke.

Bekijk de video die u stap per stap begeleidt. De software eID Software. Het Vlaams parlement en de Vlaamse regering oefenen de wetgevende macht uit van de Vlaamse Gemeenschap.

Als er iets verandert of onjuist is kunt u dit melden. Een overzicht van het woon-werkverkeer. Eén persoonlijk overzicht van alle overheidszaken.

Het basissalaris wordt eventueel aangevuld met verschillende toelagen en vergoedingen. Tijdens de herfst- en wintermaanden stellen de lage temperaturen en het gladde wegdek je wagen een pak zwaarder op de proef. Vlaamse Overheid is responsible for preparing formulating and implementing the policy of the Flemish Region and of the Flemish Community.

Aanmelden via itsme. Controleer de schrijfwijze van uw zoekopdracht. Er zijn geen resultaten gevonden voor uw zoekopdracht.

Vanuit het buitenland kan u ons bereiken op 32 2 553 1700. Baseer jouw keuze voor een bepaald vervoermiddel op de principes van duurzaamheid milieubewust en kostenefficiëntie voordeligste optie. Vraag je vaccin nu aan via Vlimpers.

De Vlaamse overheid investeert 15 miljoen euro om sportclubs en lokale besturen te ondersteunen bij de aanleg of de renovatie van een atletiekpiste. Altijd beschikbaar wanneer u ze nodig hebt. Sinds de hervorming Beter Bestuurlijk Beleid BBB op 1 januari 2006 in werking trad wordt de term Vlaamse overheid ook gebruikt als verzamelnaam voor alle overheidsadministraties van de Vlaamse regering.

Hoe gebruik je de vernieuwde selfservice voor woon-werkverkeer. Terug naar het werk. In alle Vlaamse provinciehoofdplaatsen zijn er Vlaamse administratieve centra waar verschillende buitendiensten van de Vlaamse overheid gevestigd zijn.

Dit is een officiële website van de Vlaamse overheid met informatie over de omgevingsvergunning. Hoe hoger we klimmen op de ladder hoe meer invloed en impact burgers en andere partijen uit de samenleving hebben in het proces. Steek uw eID altijd in de kaartlezer voor u naar het online loket gaat.

Opent in nieuw venster kunt u gratis downloaden. It handles land development water policy economy tourism animal welfare energy policy and more. Experteninbeweging winterweer.

Voor meer informatie lees de privacyverklaring. Vlaamse Overheid Profile and History. De hoogte van je salaris wordt mee bepaald door verschillende factoren bijvoorbeeld je ervaring en je gezinstoestand.

Mijn Burgerprofiel verzamelt al uw officiële gegevens en uw overheidsadministratie. Voor personen met een arbeidshandicap of chronische ziekte. Werken bij de Vlaamse overheid.

Heb je geen toegang tot de online toepassing van Facilipunt. Groeipakket mobiliteit werk onderwijs enzovoort. Probeer uw zoekopdracht anders te verwoorden.

Aanmelden met eID en aangesloten kaartlezer. Stedenbouwkundige handelingen ondermeer bouwen verbouwen functiewijzigingen wijzigingen van het aantal woongelegenheden vellen van bomen ontbossen verkavelen. U behoudt ook de controle over uw gegevens.

Met deze tips van GOCA Vlaanderen en het Departement Mobiliteit en Openbare Werken ben je goed voorbereid om veilig de weg op te gaan. Nieuw bij de Vlaamse overheid. De juiste software om uw eID te gebruiken.

Vlaamse overheid investeert in atletiekpistes. 118 leden worden rechtstreeks verkozen in het Vlaamse Gewest en zes leden die hun woonplaats.


Vlaamse Bemiddelingscommissie Bij Onenigheid Over Toegang Buitengewoon Onderwijs Vlaams Ministerie Van Onderwijs En Vorming Onderwijs Regering Overheid


Pin Op Kinderrechten


Pin Van Joke Troncquo Op Premies En Wijzigingen Nieuwbouw Renovatie Overheid


Pin On Infographics


Pin Op Linked Data Hubs And Links


Wonen Loes Van Den Heuvel For Thuis In De Stad Client Vlaamse Overheid Stedenbeleid Agency Darw N An Agency Of Bbdo Worldwide Kampioenen Stad Film


Pin Op Nieuws 2019


Vlaamse Overheid En Absoluut Dragen Goede Hygiene Op Handen Absoluut Hand Overheid


Wist U Dat De Vlaamse Overheid Subsidies Heeft Voor Aanpassingen Aan De Woning Voor Oudere Bewoners De Aanpassingspremie Is Er Voor U Als U Zelf Of Ieman Ouders


Pin Op Mentale Gezondheid Kinderen In De Klas


Groen Jan Hautekiet For Thuis In De Stad Client Vlaamse Overheid Stedenbeleid Agency Darw N An Agency Of Bbdo Worldwide Stad Stedenbouw


Pin On Mediawijs


Pin Op Zelfbeeld


Ontvang Gratis Bouw En Renovatie Brochures Van De Vlaamse Overheid Eigenbouw Brochures Bouw Renovatie


Infographic Handen Wassen Infographic Handen Wassen Zeep


Infographic Geboortes Az Jan Palfijn Infographic


Vastgoeddatabank Vlaamse Overheid Bestuurszaken Vastgoed Overheid

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel